Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Відбулося установче засідання Координаційної ради з сімейної медицини при Львівській облдержадміністрації

10 травня у Львівській ОДА відбулося установче засідання Координаційної ради з питань розвитку сімейної медицини. Кординаційна рада створена розпорядженням Голови облдержадміністрації від 24.03.2006 р. за № 383 на виконання Указу Президента України від 6 грудня 2005 р. № 1694/2005 „Про невідкладні заходи щодо реформування системи охорони здоров’я населення».
Очолює Координаційну раду Ярослав Пітко, заступник голови ЛОДА. Його заступники – Ігор Герич, начальник головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації та Борис Зіменковський, ректор Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького. Відповідальний секретар Координаційної ради – Борис Лемішко, головний спеціаліст з сімейної медицини Львівщини, головний лікар 5-ї міської клінічної поліклініки м. Львова.  До складу  Координаційної ради включені як провідні вчені та фахівці охорони здоров’я Львівщини, так і представники управлінь освіти, фінансів, агропромислового розвитку, праці та соціального захисту населення облдержадміністрації.
На засіданні Координаційної ради було заслухано такі питання: „Про стан сімейної медицини у Львівській області і перспективний план її розвитку у 2006 році”, затвердження плану роботи Координаційної ради та завдання її членів щодо виконання регіональної програми розвитку сімейної медицини в районах області, про проведення обласної науково-практичної конференції „Університетська клініка сімейної медицини”. Про це повідомила прес-служба ГУОЗ ЛОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ