Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відбулося засідання Молодіжної комісії Львівської Архиєпархії

10 квітня відбулося засідання Молодіжної комісії Львівської Архиєпархії. На засіданні були присутні о. Володимир Ольшанецький – синкел у справах мирян, о. Андрій Березівський – голова МКЛА, Любомир Гадюк – секретар МКЛА та представники молодіжних спільнот (Добрий Пастир, Діти Христа, Світло Христа, Містична Троянда, Академія Української Молоді, Витання, Довіра, Католицьке Скаутство Європи, Українська Молодь Христові). Розпочалося засідання із виступу о. Володимира Ольшанецького, який представив новоіменованого голову МКЛА - о. Андрія Березівського. Про це повідомляє сайт Львівської єпархії УГКЦ.
У своєму зверненні до присутніх о. Андрій наголосив: «Для того, щоб Комісія справді запрацювала, потрібна співпраця із молодіжними організаціями. Ми прагнемо співпраці з Молодіжними організаціями, адже, як сказав наш Високопреосвященний Владика Ігор в день його інтронізації на Архієпископа Львівського: «Молодь - надія Церкви».
Отець Андрій також повідомив про віднову Молодіжного душпастирства у деканатах Архиєпархії, через створення Молодіжної комісії та призначення відповідальних за молодіжне душпастирство у кожному деканаті. Члени організацій були проінформовані, що у координаційно-пастирській діяльності Комісії їй допомагає Мала Рада, яка складається з представників чернечих спільнот.
Відтак головуючий повідомив про проведення 21-22 жовтня 2006 року Молодіжного Архиєпархіального Собору, цей собор має підготувати Рік молоді, ним буде - 2007 рік, а особливо Патріарший Собор, тема якого: «Молодь у Церкві 3-го тисячоліття». «Як безпосередня підготовка до Архиєпархіального Собору є анкетування самої молоді, - зазначив о. Андрій. - Церква хоче почути, що є живе для молоді і чим живе молодь».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ