Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Відбулося засідання Наглядової Ради проекту DFID „Економічний та соціальний розвиток Львівської області”

10 жовтня відбулося засідання Наглядової Ради проекту DFID „Економічний та соціальний розвиток Львівської області” за участю першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Валерія П’ятака – повідомляє прес-служба ЛОДА.
Представники Міністерства Великобританії у справах міжнародного розвитку (DFID) відзначили, що проект „Економічний та соціальний розвиток Львівської області” є надзвичайно успішним та вдалим. Загалом у ході засідання представники DFID дали позитивну оцінку співпраці з Львівською облдержадміністрацією.

„Наступним етапом є затвердження „Стратегії розвитку Львівщини до 2015 року ” на сесії обласної ради. В цьому напрямку уже проведено ряд зустрічей із депутатами”, — зазначив Валерій П’ятак.
Серед іншого, під час Наглядової Ради обговорено питання можливості продовження проекту та реалізації схожих проектів в інших областях України.
Під час засідання Валерій П’ятак повідомив, що на стадії вирішення знаходиться питання нового офісу для DFID. Він підтвердив факт плідної співпраці між DFID і Львівщиною та вніс пропозицію проводити щомісячний моніторинг за виконанням сторонами своїх зобов’язань.
Валерій П’ятак запевнив, що обласна влада підтримуватиме місцеві агенції розвитку, які, на його думку, повинні працювати як єдина мережа.
Довідка про Наглядову Раду проекту DFID “Економічний та соціальний розвиток Львівської області”.
27 червня 2002 року підписано Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством у Справах Міжнародного Розвитку уряду Великобританії (DFID) та Львівською обласною державною адміністрацією щодо надання технічної допомоги в рамках Проекту “Економічний і соціальний розвиток Львівської області”. Меморандум підписано Послом Великобританії в Україні та головою облдержадміністрації.
Виконавцем по проекту “Економічний та соціальний розвиток Львівської області” визначено консорціум, лідером якого є Бірмінгемський університет (Великобританія).
Метою Проекту є підтримка економічного зростання Львівської області в контексті розширення кордонів Європейського Союзу. Критерії досягнення: розробка Стратегії розвитку Львівщини до 2015 року та її впровадження. Проект розпочав свою роботу 1 вересня 2003 року і буде діяти до 31 серпня 2007 року.
Ціль Наглядової Ради проекту – надання можливості донору (Міністерству у Справах Міжнародного Розвитку уряду Великобританії), виконавцям проекту (Бірмінгемський університет), основному реципієнту проекту (Львівській облдержадміністрації), а також іншим учасникам проекту відслідковувати хід його виконання і надавати рекомендації щодо його подальшого розгортання.
Завдання Наглядової Ради: підтверджувати (не підтверджувати) квартальні звіти про досягнуті результати підготовлені виконавцями проекту; рекомендувати затвердити (не затвердити) квартальні звіти про досягнуте та робочі плани проекту, затверджувати будь-які внесення змін до робочого плану; робити критичні зауваження щодо впровадження проекту за певний період і пропонувати програму діяльності на майбутнє; рекомендувати сторонам, причетним до проекту, можливі шляхи підвищення ефективності впровадження проекту.
Наглядова Рада Проекту зустрічається щокварталу в залежності від можливостей його членів, але не менше 3-х зустрічей на рік.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ