Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відбулися офіційні заходи з нагоди вшанування пам'яті Романа Шухевича

5 березня на вул. Білогорща відбулось вшанування пам’яті генерала-хорунжого та головного командира УПА, - прес-служба Львівської міської ради.

Представники обласної та міської влади, громадськість міста Львова, почесна варта ліцеїстів Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Крут та салютна команда громадської організації «Товариство пошуку жертв війни «Пам'ять» вшанували пам'ять українського політичного і державного діяча, поклали квіти до пам’ятника Роману Шухевичу та спільно помолились. На віче біля пам’ятника головнокомандувачу УПА виступили керівники області та міста.

[[253792]]

«Дивлячись на постать Романа Шухевича і розуміючи, які сьогодні є виклики перед Україною, сила волі і віра – це єдиний ключ, який може сьогодні бути для нас, для міст, для країни. Я недавно почув модну дуже цікаву думку, що дев’ятнадцяте сторіччя було часом імперій, двадцяте – наддержав, а двадцять перше – міст, які будують сильні країни. Тому що в містах гуртуються сильні громади, які вірять, які творять справжню, сильну Україну. Великої єдності і віри! Слава Україні!», - зазначив Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку.

Після цього громадськість відвідала музей Романа Шухевича. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ