Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Відбулися установчі збори ЛОО «Громадянська позиція»: головою організації обрано Олега Мацеха

20 листопада відбулася установча конференція Львівської обласної організації «Громадянська позиція», про це повідомила прес-служба організації.

«Львівський осередок динамічно розвивається, у нас уже близько 100 членів в різних районах області. У зв'язку з тим, що потрібно структурувати роботу осередку, ми разом прийняли рішення створити обласну організацію», – зазначив депутат Львівської міської ради Теодор Дяків.

Головою організації обрали Олега Мацеха, засновника Громадського форуму Львова, який домігся скасування завищених тарифів на водопостачання та послуги ЖЕКів, зупинення незаконної забудови парків. «За» проголосували 62 присутніх, один утримався.

До ради організації увійшли три депутати Львівської міської ради: Теодор Дяків, Олег Сорочкін, Анатолій Забарило. Крім цього, голова ЛОО УРП «Собор» Степан Середа, завкафедри Політехнічного університету Михайло Лобур.

У раді з 11 осіб є представники районів області: керівник юрвідділу Самбірської райадміністрації Петро Воробець, депутат Миколаївської райради Ярослав Муха.

Чільники обласної організації заявляють, що будуть активно впливати на політичне життя в області та місті, в тому числі на виборчі процеси.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ