Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Відбулися збори акціонерів НПК „Галичина”: підприємство отримало 13 млн грн чистого прибутку

Збори акціонерів НПК „Галичина” затвердили фінансові результати діяльності компанії за 2001-2005 роки. Про це «Гал-info» повідомив начальник управління промисловості та розвитку інфраструктури Ростислав Сорока.

Серед 11 винесених на порядок денний питань збори розглянули лише: звіт правління про фінансово-господарську діяльність суспільства за 2001-2005 роки, звіт наглядової ради за 2001-2005 роки; звіт і висновки ревізійної комісії з річних звітів і балансів за 2001-2005 роки; затвердження балансів і результатів діяльності за 2001-2005 роки. За словами Ростислава Сороки, підприємство отримало прибутку до розподілу на 13 млн грн..
Акціонери відхилили подання фонду держмайна скерувати 40% прибутку на виплату дивідендів, а також не внесли представника ФДМУ до складу ревізійної комісії та спостережної ради. Таким чином ФДМУ не дозволив  внести зміни до наглядової ради, ревізійної комісії та правління. Також не розглядалося питання зміни реєстратора, ним залишилася дніпропетровська фірма «Профіт».
Усього з зборах взяло участь 97% акціонерів. З ініціативи одного з акціонерів наступні збори будуть проведені 23 травня.
Як повідомляло «Гал-info» під час зборів акціонерів 28 лютого вирішили до липня зібратися ще раз, аби розглянути питання про зміни до статуту акціонерного товариства, які стосуються, зокрема, збільшення кількісного складу спостережної ради, ревізійної комісії, правління.
Також на зборах 28 лютого обрали новим головою правління компанії Олександра Лазорка замість Володимира Гусакова. до складу правління „Галичини” також увійшли Наталія Парахоняк, Мирон Огар, Василь Чайовий, Богдан Баразний, Артур Григорян та Сармен Вердян. Акціонери також змінили реєстратора „Галичини”, вирішивши передати реєстр від фірми „Реєстратор” (Луцьк) „Реєстраційній компанії „Профіт” (Дніпропетровськ).
Наразі, за даними експертів 74% акцій НПК зосереджені у ФПГ „Приват”, 25% — у власності держави.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ