Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відбулися збори Асоціації ветеранів фізичної культури та спорту Львівщини

Відбулися звітні збори асоціації ветеранів фізичної культури та спорту Львівщини. У заході взяли участь представники управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА, відділення НОК України у Львівській області, обласного центру «Спорт для всіх». Повідомила Оксана Вацеба, заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Як відзначив у своєму виступі голова Асоціації Володимир Милян, 2010 рік був успішним для ветеранів фізичної культури та спорту Львівщини. Розвиток спорту ветеранів набуває в області розмаху та масштабності. Особливо активно діє осередок у місті Стрию. Ветерани Львівщини успішно виступають у змаганнях всеукраїнського та міжнародного масштабу, троє ветеранів Львівщини відзначено державними стипендіями.

Члени спортивного клубу ветеранів спорту «Фенікс» в особі Тамари Левчичової презентували фотоальбом за підсумками 2010 спортивного року.

Усі присутні відзначили проведений у грудні торік в Палаці культури ім. Г.Хоткевича у львові реквієму пам’яті померлих ветеранів спорту Львівщини.

Намічено перспективні напрями роботи у цьому році.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ