Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відбулися збори членів Українського товариства сліпих у Жовківському районі

8 лютого у Жовківському РНД відбулися збори членів Українського товариства сліпих у Жовківському районі. Збори провели секретар правління Червоноградської територіальної первинної організації УТОС Надія Березюк та відповідальний за Жовківський район член правління Червоноградської ТПО УТОС Михайло Коляда. Про це повідомили у прес-службі Жовківської РДА.
Члени товариства розглянули стан справ в УТОС, скаржилися на погану роботу місцевого радіо, яке відіграє важливу роль у житті людей з вадами зору. Піднімалося питання пільгового проїзду у транспорті. УТОСівці обговорили перспективи створення робочих місць для себе. Приватний підприємець зі с. Надичі Жовківського району висловив бажання створити можливість для залучення інвалідів по зору до трудової діяльності.
Михайло Коляда, який є кандидатом на посаду Жовківського міського голови, закликав присутніх взяти участь у виборах та проголосувати за націонал-демократичні сили. Н. Березюк позитивно оцінила діяльність місцевої влади у ставленні до інвалідів, зокрема відзначила заступника голови Жовківської райдержадміністрації з гуманітарних та соціальних питань Є. Маїка. „Влада ставиться до нас прихильно. Ми зустрічаємося з п. Маїком, і він завжди готовий нам допомогти“, – зазначила Надія Березюк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ