Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відбувся благодійний обід з нагоди 10-тиріччя „Карітасу”

26 жовтня  Благодійний Фонд „Карітас” Львівської архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви відзначив своє 10-тиріччя. Із цієї нагоди Високопреосвященний Владика Ігор (Возьняк), архиєпископ Львівський, відслужив Архиєрейську Божественну Літургію у каплиці „Карітасу”, що по вул. Івана Франка, 9 у Львові.
Після Літургії у подвір’ї Святоюрської гори відбувся святковий обід для безпритульних людей. На цей благодійний захід зібралося 150-200 людей.
Звертаючись до прибулих архиєпископ зокрема наголосив: «…Чомусь внаслідок різних обставин ті, хто мав достатки стають бідними і часто самі тому винні або хтось до того спричинився. Хтось завжди таким залишався і є. Інші, у зв'язку з різними обставинами - чесним, а може й нечесним способом,  розбагатіли. Звичайно, ті, хто стратив своє майно, бо не дбав за нього, пропив, прогуляв, програв у карти чи якимось іншим способом не допильнував його, знають та, мабуть, глибоко у серці жаліють…». Ще Владика закликав ніколи не забувати про людей, які потребують підтримки та, при нагоді, допомагати їм.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ