Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відділ екологічного нагляду Львівської міської ради торік оформив 199 протоколів про порушення

Протягом 2011 року працівники відділу екологічного нагляду КП «Адміністративно-технічне управління» оформили 199 протоколів за порушення вимог природоохоронного законодавства. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, 121 з них стосувався охорони атмосферного повітря, 52 – поводження з відходами та 26 – знищення і пошкодження міських зелених насаджень. Усі адмінпротоколи були скеровані на розгляд Державної екологічної інспекції у Львівській області. Загалом відділ екологічного нагляду КП «Адміністративно-технічне управління» у 2011 році провів 465 перевірок суб’єктів господарювання на предмет дотримання вимог природоохоронного законодавства на території міста.

Крім того, правопорушникам було виставлено 111 претензій на відшкодування завданих довкіллю збитків на загальну суму 205363 грн. З них 192293 грн – за забруднення атмосфери та 13070 грн – за знищення та пошкодження міських зелених насаджень.

Загалом працівники КП «Адміністративно-технічне управління» фіксували порушення щодо відсутності дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, порушення правил експлуатації газоочисних установок, порушення правил поводження з відходами, зокрема відсутність контролю за якістю стічних вод та поточного обліку відходів, їх збирання та зберігання у не відведених місцях, відсутність відповідальної особи у сфері поводження з відходами, а також знищення та пошкодження міських зелених насаджень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ