Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відключений за борги світлофор підключали самовільно – «Львівобленерго»

СМЕО ГУМВС України у Львівській області тримало рахунок на сплату за спожиту електрику, в якому підприємство було попереджено про можливість відключення за несплату, повідомили у відділі корпоративних зв’язків ВАТ «Львівобленерго».

25 жовтня року Державне госпрозрахункове підприємство Міністерства внутрішніх справ України „СМЕО ГУМВС України у Львівській області” було вручено рахунок за спожиту електричну енергію на суму 52,5 тис. грн. і повідомлення з попередженням про відключення у випадку неоплати боргу.

3 листопада 2010 року, керуючись Правилами користування електричної енергії, затвердженими Постановою НКРЕЕ, ВАТ „Львівобленерго” припинило постачання електроенергії одного із світлофорів підприємства через заборгованість, яка становила становила 16,704 тис.грн. (02.11.2010 року борг був сплачений частково у сумі 36,073 тис.грн). Сфітлофор розміщений на перетині пр.Свободи та вул..Дорошенка у Львові.

4 та 5 листопада 2010 року, при перевірці відключень, інспекторами ВАТ „Львівобленерго” були зафіксовані самовільні підключення до електромережі.

Станом на 5 листопада 2010 року сума боргу залишилась незмінною - 16,704 тис.грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ