Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Відкрили ще одну „Хлібну хату”

В центрі Львова за адресою вул. Куліша, 9 відкрито новий магазин фірмової мережі магазинів „Хлібна хата”. Про це повідомили у прес-службі ВАТ „Концерн Хлібпром”.
„Останнім часом в цьому районі спостерігалось масове заміщення магазинів з продовольчими товарами магазинами промислових товарів, – коментує директор управління маркетингу ВАТ „Концерн Хлібпром” Олексій Рекубратський. –  В деяких районах ми фактично відновлюємо формат продуктових магазинів „по-сусідству”. „Хлібна хата” сьогодні єдиний магазин по вулиці  Куліша, в якому можна придбати продукти щоденного вжитку”.
Планується, що незабаром в магазині також можна буде придбати гарячу випічку ТМ „Наминайко”. Магазини мережі „Хлібна хата” працюють без вихідних.
ВАТ „Концерн Хлібпром”, входить до холдингу „Універсальна інвестиційна група”. Концерн є одним з найбільших національних виробників хліба і об'єднує 14 хлібозаводів та 2 хлібокомбінати з Вінницької, Львівської, Івано-Франківської, Рівненської та Черкаської областей. До структури ВАТ „Концерн Хлібпром” у Львівській області належать: ДП “Львівський хлібозавод № 5”, його структурні підрозділи “Самбірський хлібокомбінат” і  “Червоноградський хлібозавод та ДП “Хлібна хата”. Додатково ВАТ „Концерн Хлібпром” реалізовує проект бізнесу «під ключ» по випічці заморожених напівфабрикатів у місцях продажу ТМ «Наминайко».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ