Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відкрито і здано в експлуатацію новий пункт тимчасового тримання мігрантів «Чоп»

У Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України відкрито новий пункт тимчасового тримання мігрантів «Чоп» — про це «Гал-info» повідомила Тетяна Герасимчук, прес-секретар Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.
 Будівництво було завершено ще наприкінці травня,  і лише нещодавно його було здано в експлуатацію. На будівництво нового пункту було залучено кошти з бюджету Державної прикордонної служби України, а це 430 тис. грн.,  а також в розмірі 220 тис. грн.. надійшла допомога від благодійного фонду  „Карітас”.
 Загальна площа нового пункту тимчасового тримання мігрантів «Чоп» становить 440 м.кв. і він розрахований на 44 особи. Є два окремих відділення: у 8 кімнатах планують утримувати не більше 32 чоловіків, також спеціально обладнано 3 кімнати для утримання жінок і дітей. На території пункту підготовлено дитячий майданчик і майданчик для прогулянок.
 З початку року загонами Державної прикордонної служби України у західному регіоні було затримано і передано у пункти тимчасового тримання 1 855 осіб.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ