Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відкриття фестивалю «На каву до Львова» зібрало тисячі шанувальників

Вчора успішно відбувся перший урочистий день найароматнішого фестивалю осені - VI Міського свята «На каву до Львова». Гостей свята заполонила справжня кавова атмосфера. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Смачним ексклюзивним кавовим тортом змогли поласувати усі охочі, адже важив він аж 42 кілограми. А своїми кавовими враженнями поділились понад 400 відправників Кавової пошти! Листи відправлялись у найрізноманітніші куточки нашої планети.

Львівська кавова фабрика вже зібрала свої любителів. Адже лише на VI Міському святі «На каву до Львова» можна придбати ексклюзивну фестивальну каву з щойно підсмажених кавових зерен.

На святі був сюрприз і для маленьких гостей. Протягом дня найменших відвідувачів розважали незабутні ігрові атракціони та веселі клоуни театру «Wagabunda», які приїхали з Кракова.

Особливі враження у гостей свята були від гігантських барабанів, які є найбільшими у світі та занесені в книгу рекордів Гіннеса. Вистава польського театру «Makata» зуміла здивувати кожного глядача.

Також в рамках VI Міського свята «На каву до Львова» завершився півфінал II Західноукраїнського Чемпіонату баріста. Суддівська колегія вже переконалась у досвідченості галицьких майстрів з приготування кави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ