Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відкриття кардіоцентру у Львові заплановано на третю декаду березня

Відкриття Львівського кардіологічного центру заплановано на третю декаду березня, однак ще не відомо, чи відбудеться воно вчасно, адже генпідрядна організація - Львівське будівельне управління може не встигнути поставити спецільне обладнання для стерилізаційної. Про це «Гал-info» повідомив заступник начальника капітального будівництва ЛОДА В’ячеслав Щукін.
 «Основні труднощі, які й затримують наразі відкриття кардіоцентру, це відсутність обладнання. Будівництво завершено, на сьогодні там відбувається запуск та монтаж дахової котельні. Звичайно, ми сподіваємося, що все-таки проблем з поставкою цього обладнання не виникне, його обіцяють поставити до кінця березня», — зауважив В’ячеслав Щукін.
 За словами заступника начальника управління охорони здоров’я ЛОДА Петра Федуня, раніше також виникали проблеми зі встановленням вентиляції, однак тепер жодних серйозних перешкод, вважає він, немає. «З коштами на будівництво також усе добре. Знаю, що на кінець 2005 року їм не вистачало 2 мільйонів, але їх одразу ж профінансували. Загальний кошторис робдіт становить 16 мільйонів гривень», — додав у коментарі «Гал-info» Петро Федунь.    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ