Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відкриття музею європейського мистецтва у Львові затягується через ремонтників

Найближчим часом у Львові не відкриють музею європейського мистецтва, який мав запрацювати у палаці Потоцьких вже 18 травня, — повідомив «Гал-info» директор Львівської академії мистецтв Борис Возницький. За його словами, ремонтні роботи, яких залишилося ще приблизно на три тижні, зараз взагалі не проводяться через те, що ремонтників відправили на їхні об’єкти.
«Я записався на прийом до міського голови, щоб вияснити ситуацію, яка склалася. Крім цього, збираюся порушувати це питання на виїзному засіданні оргкомітету по святкуванню 750-річчя Львова, яке відбудеться 25 травня. В мене просто нема слів, адже музей європейського мистецтва має стати одним із найунікальніших музеїв у Львові. Тим більше, що кошти на ремонтні роботи вже давно виділені, власне, там і роботи залишилося не так вже й багато, а робітники вже більше місяця зволікають», — зазначив Борис Возницький.
Нагадаємо, до Палацу Потоцьких уже перенесено кращі зразки європейського мистецтва, які є у Львові, XIV-XVIII ст. Музей у палаці Потоцьких планували відкрити 18 травня — в День музеїв.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ