Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відкрився студентський фестиваль „Весна політехніки - 2006”

Сьогодні, 20 квітня, в актовому залі Національного університету „Львівська політехніка” відбулася прес-конференція з нагоди відкриття класичного самодіяльного творчого фестивалю студентів „Весна політехніки - 2006”.
Як зазначив проректор НУ „Львівська політехніка” з навчальної роботи та питань соціального розвитку Василь Козик, у програмі фестивалю – вечори поезії, виступи команд КВН, конкурс „Міс Політехніки”, мистецькі заходи – театральні виступитощо. Заключний гала-концерт відбудеться в парку культури імені Богдана Хмельницького з участю активних учасників попередніх фестивалів. Очікується, що на ньому будуть присутні Юрій Луценко, Петро Писарчук та інші.
Організацією фестивалю займається студентський оргкомітет, що співпрацює з управлінням у справах сім’ї та молоді, управлінням культури і освіти. Загалом на витрати потрібно до 100 тис. гривень. Значну частину грошей надає керівництво НУ „Львівська політехніка”.
У фестивалі задіяно близько 5 тисяч студентів. Сам фестиваль зможуть відвідати близько 20 тис. глядачів.
На фестиваль будуть запрошені гості з ВНЗ з інших міст України, а також фестиваль відвідають гості з Німеччини, що приїхали на запрошення наші студентів, котрі їздили на аналогічний фестиваль в Німеччину.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ