Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Відносно слідчого, який відкрив кримінальну справу за фактом фінансових зловживань у підготовці до ювілею Львова, порушено дисциплінарне провадження

Відносно слідчого, який відкрив кримінальну справу за фактом фінансових зловживань у підготовці до ювілею Львова, порушено дисциплінарне провадження, — повідомив сьогодні, 29 листопада, на прес-конференції прокурор Львівщини Анатолій Пришко.
За його словами, прокуратура вважає, що достатніх доказів, за наслідком розгляду яких можна було б прийняти рішення про відкриття кримінальної справи, не було. Отож після того, як правоохоронні органи направили матеріали щодо фінансових зловживань у прокуратуру, їх повернули міліції на доопрацювання. Поряд з тим, одразу ж після цього без проведення додаткової перевірки слідчий порушив за фактом фінансових зловживань кримінальну справу.
Нагадаємо, на останній прес-конференції начальник УМВС області Віталій Максимов заявив, що міліція виявила нецільове використання коштів на суму приблизно 700 тисяч гривень у підготовці до святкування 750-річчя Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ