Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Відновити виробництво на „Львівсільмаші” не дає конфлікт між колективом та інвестором — Ростислав Сорока

Начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ЛОДА Ростислав Сорока переконаний, що зараз є всі підстави говорити про те, що вже через місяць ВАТ „Львівсільмаш” може відновити виробництво, а сам процес може розпочатися уже в понеділок наступного тижня.
Однак, швидше за все, цього не відбудеться, оскільки існує конфлікт між колективом та інвестором. „З 1996 року працівники заводу чули і бачили багато обіцянок і тому не довіряють нікому. Але так далі бути не може, бо це призведе до ліквідації підприємства. Якщо інвестор не зможе домовитися з колективом, то підприємство не має шансів. Навіть якщо туди зараз привести найкращого менеджера, то все одно це не дасть результату, бо його не сприйме колектив”, — зазначив Ростислав Сорока.
Згідно з бізнес-планом, запропонованим інвестором ВАТ „МАК”, на підприємстві мають зберегти профільне виробництво (випуск оприскувачів), а також на базі промислового майданчика у Рясному планується створення кількох окремих машинобудівних підприємств.
Кредиторська заборгованість підприємства становить 6,3 млн грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ