Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Відомчі будинки Львова з початку року винні за електрику 175 тис. грн

Ситуація з розрахунками відомчого житла за спожиту електроенергію і надалі є незадовільною. Відомства не виконують свої договірні обов’язки і нарощують борги за спожиту електричну енергію, – повідомили у відділі корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго”.

 

Так, станом на 19 листопада 2009 року загальний борг відомств за спожиту електроенергію становить 1 млн. 663 тис. грн., і з початку року зріс на 175 тис. грн.

 

Найбільшими боржниками ДЖКП „ЛОРТА” — борг 300 тис. грн., ДП „ЖКК” — 363 тис. грн., БУ №3 „Львівської КЕЧ” — 231 тис. грн., ЖЕК ВАТ „ЛЗУМБ” — 310 тис. грн.

 

ВАТ „Львівобленерго”, керуючись у своїй діяльності чинним законодавством, зобов’язане і буде припиняти електропостачання боржникам.

 

На сьогодні, 23 листопада 2009 року, заплановано припинення електропостачання ДЖКП „ЛОРТА”, борг якого за спожиту електроенергію становить 300 тис. грн.

 

Попередження про припинення електропостачання у зв’язку із заборгованістю ДЖКП „ЛОРТА” отримало 13 листопада 2009 року.

 

З вини керівників ДЖКП „ЛОРТА” без електропостачання залишаться відомчі гуртожитки по вул. Каховській,33, 35 та вул. Пулюя,32.

 

ВАТ „Львівобленерго” вкотре звертається до влади сприяти врегулюванню розрахунків відомчого житла за спожиту електричну енергію, а керівників відомств виконувати свої договірні обов’язки. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ