Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Відомчі житлові будинки можуть вступити в опалювальний сезон пізніше, ніж комунальні

Відомчі житлові будинки Львова можуть вступити в опалювальний сезон пізніше, аніж комунальні. Про це сьогодні, 25 вересня, заявив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Ігор Базарник.
Відомче житло Львова на сьогодні до зими готове лише на 72%, для порівняння: комунальне житло готове більш ніж на 90%. Найбільшою проблемою, яка змушує чиновників братися за голови, є 136 КЕЧівських будинків. Як наголосив Ігор Базарник, заборгованість військових за компослуги перевищує 4 млн грн. Мешканці, за його словами, сплачувати не хочуть, тому що серйозно налаштовані на те, що їхні будинки переберуть на баланс міста, а Міністерство оборони виділяти грошей на ліквідацію заборгованості не збирається.
Серед відомчих будинків, яким загрожують проблеми із вступом в зиму, Ігор Базарник назвав будинок на вул. Фредра, 7, який опалюється від котельні шахового клубу, котельня на вулиці Стрийській, 36, належить БУ КЕВ, будинок на вулиці Остроградських, 14, що належить БУ КЕВ, на вул. Коновальця, 21 та Чупринки, 55, які належать ВАТ „Львівський молокозавод”, на вул. Володимира Великого, 23, 25, що є власністю ОВІД, на вул. Природній, 5-а, що належить БУ-3 КЕВ, на вулиці Яворницького, 8 та Кульпарківській, 114-а, 116-а, 118, які належать ДП ЖКК „Укрбуд”, на вулиці Виговського, 49, 51, 53, які належать ЖКК „Галбуд”, на вулиці Богдана Хмельницького, 119, 123 – належать „Львівському м’ясокомбінату”, на вулиці Волинській, 21, належатьВАТ „Молдвинпром”, будинок на вулиці Котика, 4 - бізнес-центру „Олеко”, будинок на вулиці Кавалерідзе, 9, що належить ДБК-2, а також будинки на вулиці Липова Алея, 7, 9, належать ЖКК „Галбуд”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ