Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відомий оперний співак Володимир Гришко готовий притягнути деяких львів‘ян до кримінальної відповідальності

«Якщо я дізнаюся, що мій підпис стоїть у листах чи документах, спрямованих проти призначення на посаду нового диригента Львівської обласної філармонії Айдара Торебаєва, то я обов‘язково дізнаюся, чиїх рук це справа, і притягну до кримінальної відповідальності причетних осіб. Вже протягом багатьох років я знаю Айдара як професіонала своєї справи, людину, якій по силах підняти львівський оркестр до національного рівня», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив відомий оперний співак Володимир Гришко.

  «Ми повинні давати дорогу нашій талановитій молоді, бо за нею майбутнє, а не орієнтуватися на радянські часи з їхніми порядками і законами», – додав Володимир Гришко.
 Нагадаємо, що сьогодні на засіданні сесії Львівської обласної ради представник ВО «Свобода» озвучив підписане 80-ма музикантами Львівської філармонії та іншими відомими людьми звернення щодо призначення головного диригента філармонії. Підписанти виступають проти призначення головним диригентом та художнім керівником академічного оркестру асистента диригента студентського оркестру Київської консерваторії п. Айдара Торебаєва.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ