Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Відродження» долучиться до „помаранчевої” більшості, якщо пройде до Верховної Ради. „Наша Україна” вже запропонувала це партії — Микола Поровський

„Наша Україна” запропонувала партії «Відродження» долучитися до „помаранчевої” коаліції у наступній Верховній Раді, якщо «Відродження» пройде до Верховної Ради, — повідомив вчора, 2 лютого, під час прес-конференції, відподаючи на запитання «Гал-info», народний депутат, член фракції «Відродження» у Верховній Раді Микола Поровський.
«Справді, утворення пропрезидентської більшості після виборів є дуже важливим, щоб не допустити реваншу колишнього режиму. Блок Ющенка запропонував нам долучитися до більшості, і, думаю, керівництво «Відродження» погодиться на це», — зазначив Микола Поровський.
Щоправда, за словами заступника голови партії «Відродження» Богдана Піха, члени «Відродження», в цілому підтримуючи політику Президента, багато в чому з ним є незгідними. «Ми дотримуємося принципу, що не все колись було так погано і не все зараз є так добре. Ми повинні брати позитивні моменти з минулого і не цуратися їх лише тому, що це було за часів правління Леоніда Кучми», — зазначив Богдан Піх.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ