Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Відставка Бориса Тарасюка суперечить регламенту ВРУ – Ярослав Кендзьор

Відставка міністра закордонних справ Бориса Тарасюка є незаконною по своїй суті, адже вона суперечить Конституції України і регламенту Верховної Ради України, про це «Гал-info» заявив народний депутат України Ярослав Кендзьор.

За його словами, відставка  Бориса Тарасюка є суто політичною, адже теперішньому Кабінетові Міністрів України не потрібний міністр, який віддано працює в інтересах українського народу. Окрім цього, відставки міністра закордонних справ України домагається офіційна Москва. Свідченням цього, на думку Ярослава Кендзьора, є виступи депутата Державної думи Маркова, який говорить, що звільнення Бориса Тарасюка сприятиме кращим відносинам двох держав.
«Відставка Бориса Тарасюка суперечить регламенту Верховної Ради України, де чітко зазначено, що 2 міністри, призначені за поданням Президента України, звільняються за таким же поданням», - зазначив Ярослав Кендзьор.
Якщо ж Бориса Тарасюка все-таки буде звільнено, Віктор Ющенко мусить розуміти, що претендент на посаду міністра закордонних справ мусить бути компромісною кандидатурою, адже тоді антикризова коаліція просто не буде за неї голосувати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ