Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Відставити уряд, можливо, треба було і раніше – Писарчук

Верховна Рада України розгляне звіт уряду на четверговому засіданні, на яке запрошені Президент України і голови обласних рад і це буде зроблено не скороспіхом, як на цьому наполягала Юлія Тимошенко. Про таку домовленість між фракціями в коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат України від фракції Партії регіонів Петро Писарчук.
«Партія регіонів наполягала на тому, щоби питання відповідальності влади розглядалося не скороспіхом, як цього хотіла голова уряду Юлія Тимошенко, а було фундаментально обговорено шляхи виходу з кризи за участі Президента і голів обласних рад, – каже депутат. – Юлія Володимирівна хотіла сьогодні формально зачитати звіт і порушити питання про відставку».
Як повідомив політик, ВРУ дослухалася до пропозиції ПР, дійшовши консолідованого рішення, запросивши президента і голів обласних рад.
«Відставити уряд можливо треба було і раніше, – коментує ймовірність відставки уряду Петро Писарчук. – Але якщо уряд буде і дальше так газдувати, то він сам себе відставить». На доказ цьому Писарчук приводить ріст рівня безробіття, невиплату зарплат, скорочення робочих місць і падіння ВВП/
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ