Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Відсутність БЮТ на інавгурації підвищить рейтинг Януковича, – нардеп

Відсутність фракції БЮТ на інавгурації вдесятеро підвищить рейтинг Віктора Януковича як єдиного політика, який здатен об'єднати країну, консолідувати суспільство і вивести країну з тієї кризи, в яку завела її чинна влада під керівництвом Юлії Тимошенко. Таку думку висловив народний депутат України від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Відмова політиків брати участь у інавгурації - це, з одного боку, плювок у душу українського народу, який обрав президента. З іншого боку, таким чином БЮТ демонструє відсутність бодай якоїсь політичної культури", - додав нардеп.

За його словами, відсутність однієї з парламентських фракцій на інавгурації президента принижуватиме імідж України на міжнародній арені.

"Приїдуть лідери інших держав, будуть усі посли, представники українського політикуму, громадськості. І не прийти на інавгурацію - це політичне хамство і безкультур'я. Думаєте, Барак Обама хотів, щоб Янукович був президентом? Ні, він хотів, щоб президентом був Ющенко, але потрібно перед Бараком Обамою зняти капелюха як перед справжнім демократом, бо він визнав вибір українського народу", - зазначив М.Чечетов, передає ІМК.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ