Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відтепер маршруткам заборонено зупинятися перед університетом Франка

Управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради перенеcло зупинку з вул. Університетської, 1 на вул. Січових Стрільців, 15-17 у зв’язку із неодноразовими зверненнями ректора Львівського національного університету імені І. Франка Івана Вакарчука. Тепер кінцеві зупинки мікроавтобусів маршрутів № № 10, 31, 49 та 84 будуть на на вул. Січових Стрільців, 15-17 (навпроти юридичного факультету ЛНУ ім. І. Франка) – повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

„Для облаштування зупинки було ліквідовано частину паркувальної зони, яка там розташована, - розповідає Ігор Собенко. - Тому зараз маємо невеликі конфлікти. Власники машин не зважають на знак про зупинку громадського транспорту і паркують там свої авта. Відтак маршрутки не мають змоги туди добратися і змушені знову їздити до університету. Щодня представники нашого управління і я особисто виходимо туди, проводимо бесіди з водіями, тож незабаром ситуація вирішиться”.
Вжило управління й інших заходів для цього. Зокрема, у салонах маршруток вивішано інформацію про перенесення зупинки, встановлено знак на місці зупинки, а сьогодні Галицька районна адміністрація жовтою фарбою зробила спеціальну розмітку про зупинку.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ