Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Відтепер сало підлягатиме ліцензуванню

З першого січня 2007 року імпорт в Україну м’яса й харчових субпродуктів домашньої птиці, харчових субпродуктів великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз і коней, а також сала без пісних частин, свинячого жиру й жиру домашньої птиці підлягає ліцензуванню.
Ліцензування таких видів товару визначене постановою уряду №1852 від 29 грудня 2006 року ”Про твердження переліків товарів, експорт і імпорт яких підлягає ліцензуванню, і обсягів квот в 2007 р.".
Згідно з документом, ліцензії на імпорт цих товарів видаються Міністерством економіки за погодженням з Міністерством аграрної політики. Крім того, у перелік імпортованих товарів, які підлягають ліцензуванню в Мінекономіки  в 2007 р., включені цукор із цукрової тростини або цукрового буряка, цукрові сиропи й готові харчові продукти із вмістом какао.
Нагадаємо, що  аналогічною постановою від 30 грудня 2005 р. уряд увів на 2006 р. ліцензування імпорту в країну яловичини, свинини, живої великої рогатої худоби й свиней. Ці позиції збережені й у переліку підлягаючого ліцензуванню імпорту і на 2007 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ