Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відтепер зауваги щодо роботи телерадіокомпаній можна висловити за телефоном „гарячої лінії”

Відтепер львів’янини мають змогу звертатися за телефоном „гарячої лінії”, яку організовано на базі ДП НДІ “Система”, і висловити свої зауваження чи надати пропозиції, рекомендації щодо роботи телерадіокомпаній, в тому числі й операторів кабельного телебачення, - повідомили у ДП „Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем” (ДП НДІ “Система”).
Таку “гарячу лінію” організовано з метою поліпшити якість послуг, які надають телерадіокомпанії, виявити, наскільки виконуються стандарти і норми технічної якості телерадіопрограм, визначені Законом України “Про телебачення і радіомовлення”.
За одержаною інформацією фахівці ДП НДІ “Система” проводитимуть відповідні перевірки, про результати яких будуть повідомляти як заявника інформації, так і в засобах масової інформації.
Від початку цього року згідно з планом проведено перевірки понад 10 операторів кабельних мереж і 4 радіокомпаній. За результатами перевірок зроблено відповідні приписи щодо усунення недоліків і проводиться постійний контроль за їх виконанням.
На думку фахівців ДП НДІ “Система”, подібна практика значно сприятиме вирішенню згаданих питань.
За телефонами «гарячої лінії» – (0322) 79-72-90, 79-72-14 – можуть звертатися громадяни Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Закарпатської, Рівненської, Чернівецької та Волинської областей.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ