Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Відтепер зі Львова до Києва можна буде добратися всього за 6 годин

9 вересня 2006 року на першому пероні залізничного вокзалу станції Львів відбудеться урочиста зустріч нового швидкісного потяга “Київ - Львів” — про це повідомила представник прес-центру Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця» Лілія Криницька. “Столичний експрес” прибуде до Львова о 15 год. 25 хв.


Рішення про запровадження такого потяга було продиктоване пасажирським попитом на цей маршрут, і бажанням подолати відстань від столиці Галичини до столиці держави якомога швидше. До складу поїзда входять шість вагонів, п’ять з яких – пасажирські, зі зручними м’якими сидіннями, а шостий – вагон-буфет. Загальна пасажиромісткість експресу – 320 людей.
Поки що курсуватиме лише один склад поїзда. Надалі, в залежності від його заповненості, можливо, буде проведена доукомплектація вагонами або введення другого складу поїзда. “Столичний експрес” вже внесено у графік руху пасажирських потягів і він курсуватиме постійно.
Швидкісний потяг долатиме шлях від Києва до Львова, і у зворотньому напрямку приблизно за 6 год. 20 хв.
Надалі із Києва експрес вирушатиме о 17:11, у Львів прибуватиме о 23:25. У зворотньому напрямку виїжджатиме о 6:10 ранку, а в столиці буде о 12:37.                                                


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ