Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відвідувачів інтерактивного клубу засікли за азартною грою

Сьогодні, 27 січня, під час чергового рейду по інтерактивних клубах у Франківському районі було виявлено факт азартної гри за адресою С. Бандери, 33. У решті інтерактивних клубів району порушень не виявлено, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Під час обстеження інтерактивного клубу за адресою С. Бандери, 33 було зафіксовано факт азартної гри в онлайн-режимі. Працівники районного відділу міліції відібрали пояснення відвідувачів та опит. Власник приміщення не з’явився. Було оформлено протокол на вилучення ключів та опечатано приміщення», - зазначили у відділі соціально-економічного розвитку Франківської РА.

За інформацією відділу соціально-економічного розвитку Франківської РА, системні блоки з клубу у законному порядку будуть вилучені та передані на експертизу.

Нагадаємо, сьогодні у Франківському районі відбувся черговий рейд по інтерактивних клубах за участю представників відділу торгівлі та тендерних закупівель ЛМР, Франківської РА, районного відділу міліції. Загалом було обстежено 12 інтерактивних клубів району, в 11 з них порушень не виявлено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ