Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

VII Відкритий різдвяний кубок Львова з пейнтболу поїхав в Угорщину

Переможцем Різдвяного кубку Львова стала угорська пейнтбольна команда “Буллетс”, що була поза конкуренцією навіть без свого віртуозного американського легіонера Олівера Ленга. “Буллетс” лише одного разу змусив глядачів засумніватися у своїй неперевершеності, коли почали програвати в стартовому матчі турніра з російським “Алексом”. Але доволі швидко рахунок з 0:3, перетворився на 5:4. Угорська команда таким чином вдруге поспіль забирає «Різдвяний Кубок Львова» до Угорщини.
А львівська пейнтбольна команда «Українські Леви» вдруге поспіль отримала кубок за перше місце в офіційному рейтингу Української пейнтбольної ліги «Чумацький Шлях» 2006-го року. Повідомили „Гал-іnfо” в пейнтбольному клубі „Тріада”.
Як зазначив Віктор Тогаєв, віце-президент Федерації пейнтболу України, президент львівського пейнтбольного клубу «Тріада»: „Львів сьомий рік поспіль наприкінці сезону приймає кращих пейнтболістів СНД. При ліміті команд вісімнадцять, реєстрація була припинена ще два місяці тому. Бажаючих взяти участь у нашому турнірі було ледь не вдвічі більше. Ми поповнювали списки учасників по мірі надходження заявок. «Різдвяний Кубок» цьогоріч вперше проходив за форматом, який поєднує в собі правила кількох видів спорту, Х-BALL LITE. Ніяких проблем із розміщенням учасників не виникало, у нас налагоджено співпрацю з готелями “Власта” і “Нтон”. Ми взагалі приймаємо близько чотирьохсот чоловік, коли проводимо етап євроліги у Львові. От тільки судівській бригаді довелося шість годин стояти в черзі на кордоні. Загалом провести змагання з пейнтболу в закритому приміщенні значно важче ніж у відкритому. По-перше, необхідне килимове покриття. По-друге, вимоги до безпеки підвищені: якщо на стадіоні висота сітки може бути п’ять метрів, то в приміщенні не менше восьми. Рівень учасників цьогорічного турніру дуже високий. До нас вдруге поспіль приїжджають переможці дивізіону „про” в серії “Сеnturio” «Буллєтс». Зазвичай пейнтболісти на початку року планують свій календар, обираючи турніри, які маєть високе реноме в світі пейнтболу. «Різдвяний Кубок Львова», що дуже приємно, вважається найпрестижнішим в Україні і одним з найкращих за організацією в Європі. Львів має вигідне географічне розташування і це теж відіграє не останню роль в тому, що до нас щороку приїздять сильні команди”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ