Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Віктор Король ніколи не був публічною особою – Дмитро Видрін

„Мені особисто важко прогнозувати реакцію парламенту на запропоновану Президентом Віктором Ющенком кандидатуру Віктора Короля на посаду голови СБУ”, – повідомив „Гал-info” директор Європейського інституту інтеграції та розвитку, член фракції БЮТ у ВРУ Дмитро Видрін.
 За його словами, Віктор Король не є політичною людиною і одночасно не дуже публічною. „Мені особисто не відома його діяльність у податковій адміністрації, інших структурах, в яких він працював, оскільки ці структури є достатньо закритого типу, тому і його діяльність як політика і як фахівця не відома громадськості”, – сказав Дмитро Видрін.
   Водночас член фракції БЮТ повідомив, що остаточної позиції щодо підтримки цієї кандидатури фракція ще не виробила. „На засіданні фракції ми вирішили, що усі кадрові призначення повинні узгоджуватись членами фракції після обговорення програми дій кандидатів на певні посади, це стосується і Віктора Короля, і Володимира Огризка. Якщо Віктор Король запропонує свою стратегію дій, дорожню карту своєї посади і якщо у нього буде розумна політична і економічна програма, наша фракція може підтримати цю кандидатуру, і ми за неї будемо голосувати”, – зазначив Дмитро Видрін.
   Він також повідомив, що не береться прогнозувати голосування усіх фракцій у парламенті.
  Нагадаємо, Президент Віктор Ющенко вніс у парламент кандидатуру Віктора Короля на посаду голови СБУ. Колишній керівник цієї структури Ігор Дріжчаний був звільнений з цієї посади Верховною Радою України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ