Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Віктор Медведчук не єдиний, хто може очолити СДПУ(о), – Ігор Шурма

«Кожна людина має право коментувати події так, як вона їх розуміє. Думаю, це особиста точка зору Юхима Фікса», – так прокоментувавв «Гал-info» секретар ЛОК СДПУ (о) Ігор Шурма заяву секретаря Кримського республіканського комітету СДПУ (о), заступника голови Юхима Фікса.
 За його словами, «домашніх заготовок претендентів на посаду голови немає і всі кандидатури будуть називатись і затверджуватись на з’їзді партії, який буде проведено до 1 лютого 2007 року». Кандидати на цю посаду можуть належати територіально до місцевих осередків, проте називати кандидатури зарано. «Мова не йде про Віктора Медведчука як єдиного можливого керівника партії СДПУ (о)», – зазначає Ігор Шурма.
 Нагадаємо, заступник голови СДПУ (о) Юхим Фікс повідомив УНІАН, що він, як і багато інших есдеків, має намір підтримувати на з`їзді кандидатуру Медведчука як лідера партії. «Така фігура, як Медведчук, має очолити партію. Я за це боротимуся, але за двох умов - він повинен брати участь в президентських виборах і він повинен стати публічним політиком».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ