Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Віктор Шайтан став першим заступником голови Держгірпромнагляду

Указом Президента України № 98/2011 від 17 січня начальника Львівського теруправління Держгірпромнагляду Віктора Шайтана призначено першим заступником голови Держгірпромнагляду. Про це повідомили у Львівському теруправлінні.

Віктор Шайтан з жовтня 2006-го року очолював теруправління Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду (Держгірпромнагляду) у Львівській області, є членом Колегії Комітету Держгірпромнагляду. За плечима також тридцять років шахтарського стажу. Після закінчення Ленінградського гірничого інституту ім. Г. В. Плеханова за спеціальністю "Технологія і комплексна механізація розробки родовищ корисних копалин" отримав кваліфікацію гірничого інженера і був скерований на роботу до виробничого об‘єднання "Укрзахідвугілля" – нині "Львіввугілля". У період від 1984 року до 2005 року працював на посадах гірничого майстра підземного, начальника зміни, начальника дільниці, головного інженера шахти, директора шахти, заступника технічного директора, директора з виробництва, генерального директора Державного підприємства "Львіввугілля".

Відзначений відомчими нагородами: нагрудний знак "Шахтарська слава" 3-х ступенів, "Шахтарська доблесть" 3-х ступенів, нагрудний знак ДХК "Львіввугілля" "Гірник Галичини", нагрудний знак "Почесний енергетик України", Почесна Грамота Кабінету Міністрів України. До цих відзнак у жовтні додалися Подяка від прем’єр-міністра України і нагрудний знак Комітету Держгірпромнагляду «За доблесну службу» 1 ступеня.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ