Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Віктор Янукович не змінював курсу, навпаки він дуже послідовний — Ганна Герман

Віктор Янукович не змінював курсу, навпаки він дуже послідовний, — заявила «Гал-info» народний депутат, колишній прес-секретар прем’єр-міністра Ганна Герман. За її словами, те, що керівник уряду заявив, що як тільки його коаліція одержить конституційну більшість у парламенті, вона добиватиметься надання російській мові статусу офіційної, це виконання прем’єр-міністром передвиборчої обіцянки.
 «Віктор Федорович обіцяв своїм виборцям, що підніме це питання. Це аж ніяк не можна розцінювати, як зміну позиції. Ще до підписання Універсалу прем’єр говорив, що питання статусу російської мови треба виносити на референдум і тільки, дізнавшись позицію народу можна буде про щось говорити», — наголосила Ганна Герман.
Нагадаємо, сьогодні, 16 серпня, після переговорів із прем'єром Росії Михайлом Фрадковим у Сочі  Віктор Янукович заявив, що має намір реалізувати передвиборні обіцянки про надання російській мові в Україні статусу офіційної, як тільки його коаліція одержить конституційну більшість у парламенті.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ