Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Віктор Янукович: „Вся влада регіонам!”

У рамках здійснення Конституційної реформи в Україні негайно мають активно розпочатися процеси децентралізації влади. Про це заявив прем'єр-міністр України Віктор Янукович, повідомляє прес-служба Уряду. „Прийняти закон - це лише початок, сама реформа буде здійснюватися роками. Будувати стосунки між центром і регіонами, розмежовувати повноваження - цього нам з вами вистачить на наше життя, це майбутнє. Але починати рух шляхом децентралізації влади ми повинні зараз, це диктує життя”, - зазначив глава Уряду.
Віктор Янукович зауважив, що саме регіональна реформа стане другою частиною Конституційної реформи, яка триває в країні. Зараз, коли розпочалася Конституційна реформа, нам треба думати, як рухатися вперед. Потрібна ще низка законів, щоб перша частина реформи почала ефективно працювати, а другою частиною стане регіональна реформа, - наголосив прем'єр-міністр. Віктор Янукович  закликав політичні еліти на місцях проявляти ініціативу і висловлювати своє бачення стосовно того, як досягти позитивного результату в процесі децентралізації влади.
За словами глави Уряду, посилення ролі регіонів є безальтернативним шляхом розвитку України. "Якщо подивитися в майбутнє – майбутнє нашої країни за регіонами", – підкреслив глава українського Уряду.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ