Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Віктор Ющенко зробив правильний вибір – Григорій Явлінський

Віктор Ющенко зробив правильний вибір у політичній ситуації, що склалася в Україні, - переконаний лідер російської демократичної партії „Яблуко” Григорій Явлінський. Про це він заявив в ексклюзивному інтерв’ю „Гал-іnfо”.

За словами Явлінського, юридичних підстав розпускати парламент у Президента не було, отож, якби він це зробив, то після проведення позачергових виборів опозиційні сили могли б заявити, що вони є нелегітимними, бо нелегітимним був розпуск Верховної Ради.
„Це дуже унікальна ситуація, коли Президент погодився подати на пост прем’єр-міністра абсолютно опозиційного до себе політика. Якби схожа ситуація виникла в Росії, там би за жодних умов так не сталося. Це є яскравим свідченням того, що в Україні справді є демократія”, - говорить Григорій Явлінський. За словами російського політика, із приходом у прем’єрське крісло Януковича, як він переконаний, політичний курс України суттєво не зміниться і вона надалі залишиться державою, яка орієнтується на Європу.

Детальніше про оцінку останніх політичних подій в Україні, а також перспективи розвитку демократії в Російській Федерації читайте в понеділок, 7 серпня, в ексклюзивному інтерв’ю «Гал-іnfо» лідера російської демократичної партії, колишнього львів’янина Григорія Явлінського.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ