Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вінілова підлога: п’ять ключових переваг

Матеріалів, що використовують для покриття підлоги, існує безліч. Поряд з традиційними паркетними дошками чи ламінатом твердо утримують високі позиції й інші різновиди підлогового покриття, зокрема, вінілові, котрі не тільки зарекомендували себе з найкращого боку, але й в недалекому майбутньому можуть запросто витіснити всіх своїх “конкурентів”. Чому так?

Перш ніж розглядати основні плюси вінілової підлоги, варто зазначити, що цей матеріалів користується неабиякою популярністю не тільки за кордоном, але й в Україні. Щороку кількість тих, хто обирає саме вініл, зростає в арифметичній прогресії.

До речі, в нашій країні лідером з продажу покриття для підлоги з вінілу є компанія VINILAM, котра має не тільки багатий досвід роботи в даній сфері, але й за своє чотирнадцятилітнє існування змогла завоювати прихильність не одної тисячі клієнтів. І мова йде не тільки про облаштування підлоги в офісних чи домашніх приміщеннях. Продукцію торгової марки активно використовують в лікарнях, спортзалах, дитячих садочках, школах, інших освітніх та розважальних закладах.

Чому покриття для підлоги з вінілу – оптимальний вибір

Особлива популярність та затребуваність вінілової підлоги криється в її прекрасних експлуатаційних та технічних характеристиках. Це унікальне покриття, котре здатне прослужити упродовж довгих і довгих років.

Говорячи про переваги вінілового підлогового покриття варто виокремити наступні плюси:

  • По-перше, матеріал є екологічно чистим та безпечним для людей, відповідає всім існуючим нормам та стандартам;
  • По-друге, вінілова підлога сертифікована майже в усіх європейських та інших розвинених країнах, що є чи не найкращою гарантією якості такого матеріалу;
  • По-третє, підлога з вінілу має високий рівень стійкості до вологи, тому про різноманітні здуття чи інші пошкодження під дією рідини можна не перейматись;
  • По-четверте, матеріал дуже легко монтується. Більше того, для укладання вінілової підлоги не доведеться купувати чи брати в оренду спеціальні технічні засоби;
  • По-п’яте, вініл – це ще і доступне покриття для підлоги, в якому спостерігається оптимальне співвідношення «ціна - якість».

Окрім того, варто відзначити неперевершений зовнішній вигляд вінілової підлоги, особливо максимально реалістичне відтворення текстури дерева чи інших подібних візерунків. І ще один важливий момент: для монтажу не потрібно стелити якісь додаткові підкладки, вінілова підлога укладається на будь-яку поверхню, головне, щоб вона була рівною.

Якщо ви потребуєте оптимального та рентабельного вирішення «підлогового питання», вініл від бренду VINILAM – саме те, що вам потрібно!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ