Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

VIP-гість Форуму Славко Вакарчук у виборі книг скористається порадами Олександри Коваль

Одним з VIP-гостей цьогорічного форуму є Святослав Вакарчук. Він є чи не найбільшим благодійником на потреби дитячої книги – за 50 000 гривень, які він передав Олександрі Коваль, буде закуплено книги, які роздадуть по школах, будинках-інтернатах.
На Форумі Святослав Вакарчук візьме участь у кількох заходах, зокрема прочитає вірші Івана Франка у Львівському національному університеті ім. Івана Франка, а також привітає учасників та переможців конкурсу дитячого читання „Книгоманія”, який відбуватиметься в рамках Форуму. Також Святослав Вакарчук планує придбати кілька книжок, щоправда, ще не визначився, яких саме.
„Встигнути за всіма книжковими новинками просто неможливо, тому у виборі книжок я скористаюся порадою Олександри Коваль”, — сказав сьогодні під час прес-конференції Святослав Вакарчук. Щодо власних літературних смаків, Святослав Вакарчук заявив, що за останній рік прочитав дуже багато, зокрема і української літератури, а твором, який чи не найбільше припав до вподоби, співак назвав „Солодку Дусю” Марії Матіос, зазначивши, що це не лише чудовий роман, а й геніальний сценарій для фільму.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ