Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вірі Лясковській пропонували «знайти компроміс» у Брюховицькому лісі

Депутату Львівської міської ради Вірі Лясковській довелося вже не раз чути погрози з боку зацікавлених лобістів ПП «Буддизайн», ТзОВ «Новобуддизайн» ПП «Комфорт» та інших структур, що знаходяться за однією юридичною адресою вул Чорновола, 64 у Львові через принципові дії щодо захисту земельних ділянок у Львівській області.

«Мені вже пропонували знайти компроміс у Брюховицькому лісі і говорили, що компроміс можна шукати тричі, один з яких ті зацікавлені особи вже змарнували, — сказала Віра Лясковська, — ще залишилося дві спроби, проте після розголосу у ЗМІ про землі у Брюховичах до мене більше ніхто із схожими ініціативами не підходив».
Віра Лясковська також зазначила, що, на жаль, щодо вищезгаданих підприємств порушена лише одна кримінальна справа. Причетними до спроби заволодіння землею у Брюховичах можуть бути колишні керівники областю, окремих з яких вже немає серед  живих — акцентувала Віра Лясковська.
Нагадаємо, вчора Вищий адміністративний суд Львівської області прийняв рішення про повторення розгляду справи у Шевченківський районний суд Львова, тим самим ревізувавши рішення найвищого судового органу держави - Верховного Суду України про визнання незаконним рішення сесії Брюховицької селищної ради щодо відчуження 19,6 га лісової зони другої категорії Держлісгоспу.
На  9-й сесії 24 скликання Брюховицької селищної ради 11 березня 2004 року та 18 березня 2004 року прийнято рішення про вилучення земельних ділянок, лісів другої групи в квадраті 44 Львівського держлісгоспу площею 19,1 га і віднесення їх до земель рекреаційного призначення. Насправді підприємство «Буддизайн» та ТзОВ «Новобуддизайн» не мають нічого спільного з рекреацією, а протягом двох років намагаються узаконити елітне житлове будівництво на цій території.  
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ