Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

«Віртуози Львова» презентують новий CD «Музика для всіх ІІ»

В суботу 16 січня о 18:00 год. в концертному залі Львівської філармонії відбудеться презентація нового CD академічного камерного оркестру «Віртуози Львова» «Музика для всіх ІІ». Презентація відбудеться в рамках 15-ти річчя створення оркестру, і є продовженням відомого та популярного диску оркестру «Музика для всіх» з серії «Скрипаль на даху», – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Особливістю даного мистецького концертного проекту є представлення популярних творів та хітів, що виконувались оркестром на «біс». Це, зокрема, популярні твори золотого репертуарного фонду оркестру композиторів з різних країн світу: «Й. Штрауса, А.Вівальді, Й. Брамса, М. Скорика, зокрема знамените танго «Por una Cabeza», К. Гертеля, «Хора – стакато» Гр.Дініку Тіко-тіко (Бразилійський скрипаль) та інші ексклюзивні твори.

 

Родзинкою цього концерту буде участь в ньому всесвітньо відомого українського композитора, Героя України Мирослава Скорика. Композитор  особисто виконуватиме на фортепіано разом з оркестром джазові композиції спеціально написані для наступного проекту «Музика для всіх ІІІ».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ