Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Віталій Кличко урочисто відкрив спортивний майданчик на Сихові

До святкування 750-річчя Львова БО „Фонд братів Кличків” та компанія „Кока-Кола Україна” урочисто відкрили спортивний майданчик біля Сихівської гімназії на вулиці Гната Хоткевича, 48.
Головний гість свята - Віталій Кличко - сказав: „Вдячний всім, хто допоміг створити цей майданчик! На цьому майданчику займатимуться діти, які в майбутньому, можливо, представлятимуть Україну у великому спорті. Це перший майданчик у Львові, який відкритий за проектом „Клич друзів – граймо разом”, проте не останній. Ми вже відкрили понад 30 таких майданчиків у Києві, також у Харкові, Донецьку і Дніпропетровську. Я дуже хочу, щоб такий проект реалізовувався у Львові”. Віталій Кличко не тільки роздавав всім охочим автографи і фотографувався з дітьми, а й зробив перший символічний кидок в баскетбольний кошик на майданчику. Також він відвідав саму гімназію і приміщення, в якому займаються юні боксери, де сфотографувався та роздав автографи.
Сьогодні Віталій Кличко розповів, що святкуватиме разом з львів’янами, оскільки в такий день нічого більше робити не можна. Зокрема, він буде на урочистому відкритті в Оперному театрі, а також вітатиме львів’ян з концертного майданчика разом з Русланою.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ