Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Віталій Максимов помилився у розрахунках, що вбивство Степана Сенчука розкриють до кінця квітня, однак на 100% впевнений: винні таки будуть покарані

Правоохоронці Львівщини не змогли розкрити вбивство Степана Сенчука до кінця квітня, як свого часу обіцяв голова УМВСУ Львівської області Віталій Максимов. Як повідомив «Гал-info» головний правоохоронець Львівщини, він дещо помилився у своїх розрахунках, однак слідство йде у правильному напрямку і найближчим часом сподівається таки довести це резонансне вбиство до кінця.
«Я на 100% впевнений, що ми розкриємо цю справу. Однак я не буду називати конкретних термінів, адже вже одного разу це зробив і помилився, отож знову робити якісь прогнози я не хочу», — пояснив Віталій Максимов.
За словами правоохоронця, станом на сьогодні у вбивстві Степана Сенчука немає нових фактів, зараз слідство працює щодо визначеного підозрюваних у вбивстві.
Нагадаємо, екс-керівника Львівської облдержадміністрації, голову наглядової ради концерну «Еколан» Степана Сенчука розстріляли у власному автомобілі неподалік кладовища в селищі Брюховичі 29 листопада 2005 року.    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ