Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Віталій Портников розказав про "план пацифікації" журналістів

Журналіст і телеведучий Віталій Портников підтвердив ВВС Україна, що йому погрожували. Також він розказав, що в Україні існує сценарій "пацифікації" журналістів, і випадок з ним - це тільки початок.

"Так, це правда. Але мова йде не тільки про погрози, я звик до них. А про те що з своїх джерел я дізнався про існування певного плану щодо себе, що мав вести до подальшого залякування журналістів. І це стосується не тільки мене", - сказав  Портников ВВС Україна.

Віталій Портніков зараз перебуває в Польщі. "Я не приховую, де я. Я тільки що виступив в ефірі польського каналу ТVN 24", - сказав він.

За словами Портникова, він виїхав не через персональні погрози, а через те, що існував певний план стосовно не тільки його, а й інших журналістів.

"Я не ховають, а намагаюсь зламати сценарій, щоб вони більше нікого не чіпали. Я не знаю достеменно прізвищ але знаю про план пацифікації. Це був певний план дій, який вже почав здійснюватися й вчорашній візит до мого помешкання був стартом цих дій", - сказав журналіст.

Вчора в ефірі "Еспресо-ТВ" Микола Княжицький заявив, що Віталій Портников залишив Україну через особисті погрози.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ