Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Віталій Захарченко представив нового очільника міліції Київщини

Сьогодні, 20 листопада, в актовому залі Головного управління міліції Київської області Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко представив керівному складу нового очільника – полковника міліції Валерія Мазана. До призначення начальником київської обласної міліції Валерій Борисович обіймав посаду заступника начальника ГУМВС України в Дніпропетровській області – начальника кримінальної міліції. Повідомили у ВЗГ ГУМВС України в Київській області.

Привітати з нагоди новопризначення прийшли перші особи Київської області – представники облдержадміністрації, обласної ради, СБУ, суду, прокуратури та податкової міліції. Губернатор Київщини Анатолій Присяжнюк пообіцяв надавати всіляку підтримку новопризначеному керівникові міліції області.

Після оголошення наказу Міністр наголосив, що майбутній 2013 рік планується оголосити роком міськрайорганів. Зважаючи на те, що Київщина – область з розвиненим аграрним комплексом, одним із пріоритетних напрямків роботи начальника міліції має бути боротьба зі злочинністю в земельній сфері. Особливу увагу Віталій Захарченко звернув на подальшу роботу главку та міліцейської структури взагалі в умовах нового Кримінально-процесуального кодексу України, який щойно вступив в силу.

У свою чергу новопризначений начальник ГУМВС України в Київській області Валерій Мазан подякував Міністру внутрішніх справ України за висловлену довіру та пообіцяв виконувати вимоги і поставлені завдання.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ