Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Війна на Сході України: бойовики 12 разів порушили перемир'я, двох наших воїнів поранено

Упродовж минулої доби, 22 вересня, в зоні проведення ООС на Сході України російські бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню.
Фото - British Embassy Kyiv.

Про це інформує пресслужба штабу ООС.

В напрямку СВІТЛОДАРСЬКА противник відкривав прицільний вогонь по позиціях українських воїнів, використовуючи великокаліберні кулемети.

На Приазов’ї ворог тричі застосував безпілотні літальні апарати, за допомогою яких здійснив скидання ВОГ-17 біля ПАВЛОПОЛЯ та двічі біля ВОДЯНОГО.

Також поблизу цих населених пунктів противник тричі здіснив обстріли з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, два з яких в бік ВОДЯНОГО.

Російські найманці вели прицільний вогонь зі стрілецької зброї в районі населених пунктів ЗАЙЦЕВЕ та НОВОТОШКІВСЬКЕ. Крім того, неподалік НОВОТОШКІВСЬКОГО незаконні збройні формування двічі застосували гранатомети різних систем.

Поблизу ПРИЧЕПИЛІВКИ російсько-окупаційні війська двічі застосували заборонене озброєння, здійснивши 23 постріли з мінометів калібру 120 мм.

Внаслідок ворожих дій два військовослужбовця Об’єднаних сил дістали вогнепальні поранення. Їм було надано невідкладну домедичну допомогу та евакуйовано до шпиталю. Стан здоров’я воїнів – задовільний.

"Українські захисники вели активну оборону та подавляли вогневі засоби противника, застосовуючи дозволене Мінськими домовленостями озброєння", - йдеться у повідрмленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ