Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Військова прокуратора Західного регіону боротиметься з "дідівщиною"

У військовій прокуратурі Західного регіону визначили актуальні на 2011 рік питання. Це нестатутні взаємовідносини, нецільове використання бюджетних коштів, попередження травматизму та корупція. Про це сьогодні, 21 січня, на прес-конференції повідомив військовий прокурор Західного регіону Павло Богуцький.

Сьогодні також відбулось розширене засідання колегії військової прокуратури Західного регіону, в порядку денному якого – підведення підсумків роботи у 2010 році та визначення заходів щодо підвищення ефективності роботи у 2011 році. Таке засідання колегії проведено за рішенням генерального прокурора, участь у роботі колегії взяв заступник генерального прокурора України, державний радник юстиції другого класу Пришко Анатолій Григорович. Він який курирує всі питання, що стосуються діяльності органів військової прокуратури.

«На питання, що стосуються дотримання законності у військах України, постійно звертає увагу президент України. До речі, на святкуванні нашого професійного свята 1 грудня, він визнав, що є проблемні питання з додержанням законів у військах України, в тому числі використання військового майна, земель України, військових містечок», - повідомив Павло Богуцький.

«Актуальним залишається питання боротьби з попередженням нестатутних взаємовідносин у військовому середовищі. Питання додержання законодавства про правовий режим майна у Збройних силах України, питання попередження травматизму. Також використання бюджетних коштів, оскільки фінансування здійснюється на не належному рівні, але навіть із тих коштів, які надходять, є випадки зловживань. Залишається важливим боротьба корупцією у військовому середовищі.», - продовжив новопризначений прокурор.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ