Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Військові готові обрати нового президента

У Збройних силах України вирішено всі організаційні питання участі військовослужбовців у виборах Президента України 17 січня 2010 року. Про це сьогодні на нараді у Львові заявив генерал-лейтенант Михайло Куцин, – повідомили «proUA» у прес-службі Міноборони.

 

На нараді також зазначалося, що в ході проведення суспільно-політичних інформувань, занять з гуманітарної підготовки особовий склад частин та установ Західного оперативного командування був ознайомлений з нормами виборчого законодавства держави. Військовослужбовцям строкової військової служби, що вперше братимуть участь у виборах, роз’яснено порядок та особливості їх участі у цьому процесі. У день виборів їм буде надано звільнення за межі військових частин не менше ніж на 4 години для особистої участі у голосуванні.

 

«Головне завдання усіх посадових осіб – максимально сприяти та забезпечити можливість військовослужбовцям усіх категорій здійснити власне волевиявлення у день голосування. Особливо це стосується офіцерів та військовослужбовців за контрактом, які зареєстровані за межами військових частин або в інших населених пунктах», - наголосив Куцин.

ua.proua.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ