Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Військові прокурори проведуть особистий прийом військовослужбовців

Наступного тижня, 26 червня, з 16.00 до 19.00 задля соціально-правового захисту учасників бойових дій посадові особи військової прокуратури Західного регіону України проведуть особистий прийом військовослужбовців та членів родин бійців, які загинули під час збройного конфлікту на Сході країни. Про це повідомив військовий прокурор Західного регіону Олег Сенюк.

Прийом буде здійснено у приміщенні Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій, що за адресою: м. Львів, вул. Пекарська, 41.

Під час указаного заходу передбачено обговорення проблемних питань соціального та правового забезпечення: виконання військового обов'язку та проходження військової служби, отримання статусу учасника бойових дій, виділення земельних ділянок, забезпечення житлом, соціальних виплат, забезпечення на належному рівні оздоровлення та реабілітації, соціальної та професійної адаптації, оплати та охорони праці.

Окрім того, усі присутні зможуть надати заяви та скарги для ретельного їх вивчення і, за наявності обґрунтованих підстав, вжиття заходів реагування у межах компетенції військової прокуратури Західного регіону України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ